Uvijek spremni na neki mali gest, koji možda nekome znači puno, obestinilo se i ovaj put kada je u pitanju Škola fudbala Mladost Glamočani!

Naime, ovaj kolektiv za vikend učestvuje na međunarodnom turniru “Polino kup” u Herceg Novom, a na tom putu, svratili su i do Bileće, gdje su prije 15-ak dana u sklopu priprema po Hercegovini odigrali i utakmicu. Odigrali meč i stekli prijatelje, a za uzvrat poklonili pet lopti, koji će dobro doći u omladinskoj školi ovog kolektiva. Lopte je preuzeo šef omladinske škole Fk Hercegovac Dejan Mihić, a uručili su ih trener i direktor Milenko Petrović, te još jedan trener Marina Ševa.

– Lopte smo obezbjedili zahvaljujući velikom prijatelju škole fudbala Draganu Stankoviću, koji je i ranije pomagao rad naše škole fudbala. Ovim putem zahvaljujemo se gospodinu Stankoviću, a našim novim sportskim prijateljima želimo puno sreće u daljem radu, a našu saradnju nastavljamo i dalje. Vjerujem da ćemo Bilećane uskoro vidjeti i u Glamočanima – poručio je Petrović.

A, mala ali odabrana ekspedicija nastavila je put Crne Gore, odakle možemo očekivati samo lijepe vijesti, jer fudbal za to i služi, da se prije svega družimo, a uz to ponekad dođe i rezultat…..