Različita raspoloženja u taborima poslije derbija u Krupi na Vrbasu. Gosti presrećni, domaćin žalostan, ali ponosan na partiju koju je pružio na terenu.

Trener Slobodan Starčević gospodski je čestitao pobjedniku na pobjedi i osvrnuo se na meč:

Mi se ne stidimo poraza! Možda smo se malo i uljuljkali, jer da bi ostali u vrhu potrebno je sakupljati bodove, a mi to dva kola već ne činimo. Realno bi bilo da je rezultat 0:0, jer mislim da Sarajevo niti u jednom segmentu igre nije bilo bolje od nas. Dobro smo stajali na terenu, ali ovaj put sreća je okrenula leđa. Mogli smo i mi zabiti, ovako su gosti slavili – istakao je Starčević.

Na pitanje da prokomentariše sramno suđenje Jakupovića, trener Krupe ostao je uzdržan, iako je bilo viljivo da mu je teško:

Za to su zaduženi drugi ljudi. Valjda će neko pogledati snimak i donijeti neke odluke. Moje je da vodim ekipu na zelenom terenu, a drugi neka donose sud o tome kako je Jakupović odradio svoj posao – poručio je Starčević.

I, tako “veliki” se provukao preko leđa “malog”, ali ima dana za megdana. Ono što je vidjelo 1.500 gledalaca uživo jeste činjenica da Krupa nije lošija ekipa od Sarajeva, niti na jednoj poziciji. A, sa tim doći će ponovo i pobjede,…