Neobičanu sposobnost da čita, piše, govori i pjeva unazad pjevačica Snježana Milak često koristi na svojim nastupima i tako uveseljava publiku.

Gostujući u emisiji “Žene i mogućnosti” Radio Gradiške, Milakova je rekla da je kada zapjava unazad ljudi koji je ne poznaju pitaju koji je to jezik, a ona im odgovori da je to samo njen jezik, jer možda i jedina može da pjeva unazad.

Ona kaže da je spoznala da ima ovaj neobičan talenat kada je krenula u školu i počela da piše.

– Pisala sam mama, tata, pravilno i unazad, počela sam i da čitam i pričam unazad, a kasnije i da pjevam. Svi su smatrali da sam čudo od djeteta ali sam se uvjek pitala zašto upošte imam taj talenat ako ga nigdje ne mogu iskoristiti – navela je Milakova.

Njen neobičan talenat predstavili su i brojni mediji, pričala je i pjevala unazad za Radio Donji Vakuf, gdje je ranije i živjela, te Radio Slobodna Evropa, Radio-televiziju Republike Srpske, a kada je učestvovala u “Zvezdama Granda” Saša Popović ostao je u čudu i rekao da to, da pjeva unazad, ne može osim nje niko na svijetu.

Milakova je istakla da voli svoj posao i da je talenat za pjevanje naslijedila od majke, te dodala da je, osim da bude pjevačica, maštala o tome da bude vaspitačica, jer voli djecu i ima dva sina, ali da joj se ta želja nije ostvarila.

“Radio Gradiška”