Pod budnim okom šefa stručnog štaba Dalibora Kapikula, fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova se već sedam dana vrijedno pripremaju za nastavak sezone u Područnoj ligi Bijeljina.
Fudbaleri Sloge se nakon polovine prvenstva nalaze na prvom mjestu i na najboljem putu su da ponovo izbore viši rang.

Do sada su fudbaleri Sloge imali priliku odlaziti na pripreme u Antaliju (2 puta), Bugarsku (2 puta), Kipar, Španiju, Njemačku, Švedsku, Francusku itd…

Na treninzima su i dva nova lica.

Riječ je o Delimiru Bajiću, prekaljenom internacionalcu, bivšem igraču Radnika iz Bijeljine, Mladosti iz Velike Obarske, Željezničara iz Sarajeva, Slobode iz Užica, beogradskog Rada, mostarskog Veleža, Borca iz Banja Luke, Zvijezde 09, te inostranih Olympiakos Nicosia, Saham i Nassaji Mazandaran.
Pored njega, tu je i povratnik Branislav Panić.

Predsjednik Zlatko Krbanjević, sa svojim saradnicima, obećao je prvotimcima omogućiti najbolje uslove za trening i utakmice.

– Trenutno razmatramo ponude za odlazak na pripreme u Dubai ili Antaliju. Eventualni odlazak na neku od ove dvije sjajne destinacije bio bi realizovan početkom marta – naglasio je Krbanjević.

Fudbalski klub Sloga, pored sjajnih rezultata i načina funkcionisanja kluba, postao je poznat i po tome što njegove ekipe redovno odlaze na pripreme na najbolje evropske destinacije.
Podsjećamo do sada su fudbaleri Sloge imali priliku odlaziti na pripreme u Antaliju (2 puta), Bugarsku (2 puta), Kipar, Španiju, Njemačku, Švedsku, Francusku itd…