Vanredna Skupština FK Tekstilac održaće se u subotu 08. decembra u konferencijskoj sali hotela “Biser” sa početkom u 16 časova.

-Ovim putem pozivam sve članove Skupštine FK Tekstilac iz aktuelno saziva da prisustvuju sjednici. Pozivam i predstavnike lokalne zajednice, načelnika i predstavnike nadležnog odjeljenja, kao i najveće finansijere kluba da prisustvuju Skupštini kluba – istakao je Bojko Gatarić, predsjednik Skupštine FK Tekstilac.

S druge strane Uprava koja ej nedavno podnijela ostavke zahvalila se na toplim riječima podrške i zahvalnosti fudbalera FK Tekstilac, građana Dervente poručujući da dosadašnji rad nije ostao neprimijećen i da je  u najmanju ruku napravljen pozitivan pomak u razvoju i stabilnosti kluba i sporta uopšte.

To nas dodatno obavezuje da svojim nasljednicima omogućimo da obaveze u klubu preuzmu što jednostavnije uz našu punu podršku i svaku vrstu pomoći koja bude potrebna.

-Tu smo da maksimalno podržimo i pomognemo u preuzimanju obaveza u fudbalskom klubu svakom potencijalnom kandidatu koji je istinski zaljubljenik u naš FK Tekstilac i spreman je da uloži svoje znanje, vrijeme, pozitivu energiju i lični autoritet da nastavi i unaprijedi razvoj našeg kluba. Obzirom da su se u javnosti već pojavile informacije o potencijalnom kandidatu za novog predsjednika kluba Dušku Reljiću, mi iz odlazećeg rukovodstva podržaćemo njegovu kandidaturu – istakli su između ostaloga članovi bivšeg rukovodstva FK Tekstilac.