Na izbornoj Skupštini FK Leotar za predsjednika najvišeg klupskog tijela izabran je Simeon Dučić, dok je potpredsjednik Branislav Rupar. Na ovoj sjednici održanoj u velikoj sali Skupštine grada Trebinja potvrđen je mandat trenutnom Upravnom odboru na čelu sa predsjednikom Rajkom Mičetom. Takođe, imenovan je nadzorni odbor, čiji je predsjednik Nedeljko Lambeta.

Poslije izbora Mičeta je zahvalio delegatima te podnio izvještaj o radu kluba u proteklom periodu i plan rada za naredni period, ističući važnost infrastrukturnih projekata za dalju budućnost kluba i sporta u gradu uopšteno.

Ispadanje iz Premijer lige je ocijenjeno kao takmičarski neuspjeh, ali će se period igranja u nižem rangu iskoristiti za stabilizaciju kluba, kako bi se Leotar za 100. rođendan, koji će biti obilježen naredne godine, ponovo našao u društvu najboljih klubova u BiH.

U prethodnom periodu vraćeni su svi poreski dugovi koji su naslijeđeni od prethodnog rukovodstva, plate i ostale prinadležnosti prema igračima se redovno izmiruju, kao i obaveze prema dobavljačima.