Lider reginolnalnog Zapada, ekipa Dubrava u petak 3.februara upaliće motorei  krenuti u pohod po titulu. Održana je i Skupstina kluba gdje je postavljen cilj igračima i treneru Siniši Đuriću, a to je plasman u drugoligasko društvo. Sve informacije o Skupštini kluba i o pripremama za naš portal potvrdio je Mirza Čehajić, sportski direktor Dubrava.

– Skupština je održana u cijelosti, iznesen je izvjestaj o daljnjem takmičenju, finansijski izvještaj klub je pozitivan. Želja je da u 2017. godini zaigramo na drugoligaškom Zapadu, a poradićemo i na infrastrukturi. U planu je izgradnja balona, te  popravak  zaštitne ograde iza golova – istakao je Čehajić.

Na skupštini je prisustvovalo 65 članova, a pružena je puna podrška predsjedniku Šabiću, kao i svim članovima Upravnog odbora.  Uprava se zahvalila na zadovoljavajućem odzivu bez obzira na vremenske neprilike i na podršci lokalne zajednice, predsjednike Mjesne zajednica Dubrava, Liskovca i Rovina, presjednika Islamske zajednic,e predsednika kulturnog umjetničkog društva “Behar” iz Dubrava i svi prijatelja FK Dubrava širom svijeta.

Dubrave će u petak početi pripreme za nastavak sezone. Niko nije napustio redove Dubrava, ali smo se pojačali za iskusnog Nikšu dimitrijevića, koji je došao iz Karanovca, i koji bi nam trebao donijeti dodatno iskustvo u napadu –dodao je Čehajić.

Dubrave će do početka sezone odigrati pet kontrolnih  mečeva ,a rivali će biti  13 Skojevki ,Sloga Srbac,  Obradovac ,te Sloga Dipo iz Gornjih Podgradaca.

G. Popović