Kapiten Laktaša Ognjen Škorić lijepim pogotkom riješio je posljednji derbi u Banjaluci, kada je njegov tim slavio 0:1, i tako ostao u trci za liderom, koji mu stiže upravo u vikendu pred nama. Iako mu to nije primarni zadatak, već se sedam puta upisao u listu strijelaca. Ovaj iskusni fudbaler s optimizmom gleda na nastavak sezone.

-Mislim da smo na “Predgrađu” pokazali da smo tim i da dišemo kao jedan što je na kraju i donijelo rezultat. Protiv Želje nikome nije bilo lako u Banjaluci, ali mislim da smo mi ovom pobjedom pokazali da imamo kvalitet i da se zasluženo nalazimo u vrhu tabele – poručio je Škorić.

A, sada slijedi ono pravo, meč o kojem se priča, u ravno Lijevče polje stiže lider iz Semberije.

– Biće to sasvim sigurno pravi derbi! Radnik je ekipa koja nema poraza i sigurno da se radi o odličnoj ekipi ali mi u ovu utakmicu ulazimo maksimalno motivisani i sigurno da ćemo sve uraditi da upišemo novu pobjedu i obradujemo naše navijače koji nas vjerno prate. Sve ćemo učiniti da se na kraju bitke mi budemo ti koji ćemo se radovati, a ujedno i trku za šampiona učiniti još neizvjesnijom – naglasio je Škorić.

“Šta bi bilo kad bi bilo”, najlakše je komentarisati poslije izgubljenih bitaka. Ali činjenica je da bi porazi Laktaša od BSK-a i Omarske mogli koštati ovaj sastav na kraju šampionata.

-U utakmici protiv BSK-a slobodno mogu reći da se desio jedan loš dan, ali to neumanjuje njihovu pobjedu, dok smo u Omarskoj i sa igračem manje dominirali veći dio utakmice, ali na kraju mislim da smo nesretno poraženi. Tako je to u fudbalu, ali vjerujem da nećemo žaliti zbog tih poraza – zaključio je kapiten Laktaša Ognjen Škorić.