Odavno je sve izgubilo svaki smisao. Na žalost, crna hronika je postala naša svakodnevnica, pa redovno pišemo o brojnim incidentnim situacijama. Čini se da skoro nismo imali bizarniji slučaj. Prekid na utakmici Omladinske kvalitetne lige FSRS, grupa “istok” u Zvorniku, između domaće Drine i Zenita iz Bijeljine. Pojedini mediji su poslali u javnost potpuno netačne informacije, što dodatno komplikje ovaj slučaj. Mi donosimo pouzdane informacije, osobe koja je bila na licu mjesta.

– U jednoj zanimljivoj utakmici, domaća ekipa je povela golom Mićića sa “bijele tačke” u 41. minutu. Prethodno je gostujući golman Veličković srušio jednog napadača Drine, pa je dobio žuti karton. Na tome nije stao pa je sudija Aleksandar Stević pokazao i drugi žuti karton odnosno isključenje. Gostujući fudbaleri su se povukli sa terena nezadovoljni takvom odlukom, ali ih je trener Žarko Novaković vratio da igrao. I onda dolazi 47. minut. Zenit postiže gol, ali sudija Stević ga poništava zbog prekršaja nad golmanom domaćih Jokićem i to je izazvalo novo nezadovoljstvo, pa su gostujući igrači napustili teren, ističe naš očevidac. 

On naglašava da je to bio samo povod za nemile scene

– U tom trenutku sa tribina, preskačući ogradu,  pomoćni trener Zenita, Milan Čobić, koji je tokom utakmice udaljen iz tehničkog prostora,  ulazi na teren. Za njim i nekoliko maloljetnih dječaka, navijača Drine, takođe silaze sa tribina i dolaze na teren. U tom sukobu, Čobić udara dvojicu dječaka – navijača, prvog šamarom, a drugog nogom i nastaje opšti metež. Tu su se zatekli i prvotimci Drine, koji su čekali trening i da nije bilo predstavnika domaće ekipe Dragana Mićića, ko zna kako bi se Čobić proveo. U međuvremenu je stigla i policija, ali se već situacija smirila. Čobić se u međuvremenu udaljio i nije bio dostupan policiji. U prvi mah se nije znalo o kome se radilo, ali su neki roditelji Drine znali da se radi o pomoćnom treneru Zenita, naglašava naš izvor.

Na potezu su organi MUP RS i FSRS, da vinovnike kazne, ako želimo da imamo normalno takmičenje, a ne boks mečeve.