Maske su pale, ako ih je ikada i bilo!

Mile Kovačević, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske (FSRS) gostujući na zrenjaninskoj televiziji KTV u emisiji “Bez ustručavanja” na pitanje za koga bi navijao u meču reprezentacija BiH i Srbije, poručio je da njegovo srce kuca za “zmajeve”!.

Još tragičnije od svega jeste da je 2006. godine u istom tom meču bio navijač “Orlova”, a kao razlog naveo je veliku laž, na koju čak nije ni trepnuo: 380 klubova iz Republike Srpske živi od novca koji uplaćuje FSBiH, i ja moram biti pragmatičar i navijam za Bosnu i Hercegovinu”.

Ovaj skandalozan odgovor pogledajte u video prilogu u vremenskom intervalu 1:26.22, naravno ako imate dobar želudac možete pogledati i ostatak intervju koji će naš portal u narednim danima razrađivati, jer toliko netačnih odgovora, elementarnih neznanja o poznavanju fudbalske igre nikada nismo čuli na jednom mjestu, pogotovo ne od predsjednika jedne asocijacije kakva je FSRS.

Sada je jasno da Mile Kovačević odstupa i od interesa Republike Srpske, i da će njegovim stavovima morati da se pozabave mnogi, koji žele dobro Srpskoj, pogotovo sada pred njen rođendan 9. januara.

Razlog ovakvog odgovora i dodvoravanja sarajevskoj kliki je samo jedan, Kovačević sebe vidi na mjestu predsjednika FSBiH 2020. godine! Za to bi izdao sve, pa i FS Srbija pokazavši još jednom da sa ovom asocijacijom ima i više nego očajne odnose.

Uostalom pogledajte taj skandalozan odgovor, čovjeka koji bi za šaku vlasti prodao sve, pa i vlastitu državu…..

1.26.22…..