Stariji Novljani kažu da nepamte ovakve scene, da je u Skupštini opštine Novog Grada gost parlamenta pokušao da verbalno i fizički napadne odbornika!

Upravo to je uradio Mladen Bosančić, predsjednik FK Sloboda, koji je trebao u Skupštini da obrazloži situaciju u klubu koji je poodavno u totalnom rasulu.

Naime, kako što je poznato, Sloboda je ostala bez licence i ako krene u takmičenje, to će biti iz Druge lige grupa Zapad. Kažemo ako krene, jer u klubu vlada totalni haos, igrača nema na vidiku, kao ni Stručnog štaba, nije poznato kada će početi pripreme ekipe za novu sezonu, a posljedice poplava su vidljive na svakom koraku, jer “Mlakve” u ovom trenutku liče više na objekat iz Hičkokovih horor filmova, zapušten, travnjak ne pokošen već mjesecima, nego na teren na kojem bi trebala da se okuplja mladost Novog Grada.

Bosančić je u jednom trenutku rekao da je uložio 400.000 maraka vlastitog novca u Slobodu, zašto naravno nema ni jedan jedini dokaz, osim priče koju je “prosipao” posljednje tri godine, otkada je preuzeo klub. Za to vrijeme nije održao niti jedan Upravni odbor, kao ni Skupštinu, niti je priložio bilo kakav papir u kojem je dokazao gdje je potrošio novac koji je dobijao od opštine i sponzora.

U jednom trenutku došlo je do haotične situacije, Bosančić je krenuo prema odborniku Mirku Zgonjaninu, koji je inače bio i predsjednik FK Sloboda, ali na svu sreću strasti su se smirile, iako je prijetilo da dođe i do fizičkog obračuna.

Uostalom pogledajte kako se ponaša Bosančić u Skupštini opštine Novi Grad…..