Jedan od zanimljivijih mečeva Premijer lige BiH igra se na “Otoci”, gdje Olimpik dočekuje Slobodu. Duel za prvaka, ali i za opstanak. Meč velikog rizika, i još veće “love”, a gdje je lova, tu je naravno Dragan Skakić!

Krajnje cinično zvuči da je naš portal u tekstu “Ko je pomilovao Skakića, zna se Banjac”, a koji je rađen prije 10 dana jasno poručio da će duel Olimpika i Slobode voditi baš arbitar iz Gradiške.

I gle čuda, od 27 sudija, izvukoše njega!

Kratko podsjećanje, kako je to najavljeno prije 10 dana:

– Sloboda bi sa i bez Skakića pobijedila tim iz Kaknja, i to ptice na grani znaju. Međutim, on je ugovarao pazar za one značajne mečeve do kraja šampionata. Vidjećete ko će suditi mečeve Sloboda – Olimpik, i Sloboda – Zrinjski, dueli koji direktno odlučuju o tituli i opstanku. Banjac i Skakić su procjenili da se u Tuzli odlučuje o svemu, a tamo gdje se odlučuje oni moraju biti.

Na Zapadu ništa novo, rekli bi stručnjaci, a u međuvremenu taj isti Skakić poslat od “skorojevića” došao je da pomogne Borcu protiv Čelika. Crveni karton početkom drugog poluvremena banjalučanima i nedosuđen kazneni udarac za domaćina valjda jasno pokazuju kako je pomogao. I da se razumijemo, i ne treba da pomogne, jer ako je Borac spao na to da mu ljudi poput Dragana Banjca i Dragana Skakića obećavaju opstanak, onda i treba da ispadne! I po svemu sudeći tako će i biti, a sa Borcem će još najvjerovatnije tri srpska kluba (Drina, Rudar Prijedor i Slavija).

Toliko o Savezu koji iz cinizma stavi vijest da je Radnik iz Bijeljine finalista Kupa BiH, kao da je FSRS zaslužan za to. Kad ispadnu ovi gore nabrojani, to neće objaviti, a onda će krenuti priča “pa kako mi da im pomognemo”. Eto, pravdabl vam daje prijedlog: “sklonite Skakiće, Valjiće, Banjce, i njihove satelite, i odmah će biti bolje svima.”