Lijepih priča je svuda oko nas, samo malo treba zagrebati….Jednu takvu mi smo zagrebali iz naše arhive, kada je Jovica Lakić, tada čuvar mreže Mladosti iz Donje Slatine na terenu zaprosio izabranicu svog srca Draganu Blažanović. Situacija jeste pomalo čudna, ali dvojbe nije bilo, začulo se DA!

Idemo u neka ljepša, ne tako davna vremena…..

———————————————————————————————————–

Na terenima Republike Srpske sve je više dobrog fudbala, ali i lijepih životnih priča. Jedna takva viđene je u Donjoj Slatini na utakmici drugoligaškog Zapada između domaće Mladosti i BSK-a.

Junak ove priče je golman Mladosti Jovica Lakić, koji je prije početka meča zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Draganu Blažanović. Poput filmskih scenarija, njegovi saigrači su imali na majicima natpis: “Gaga, udaj se za mene?”

A, Gaga, ne imajući kud: Rekla je DA!

Zabavljamo se pet godina i došlo je vrijeme da našu vezu prebacimo u službeni odnos. S obzirom da sam ja cijeli život proveo na fudbalskom terenu, u razgovoru sa igračima došli smo na ideju da to bude tamo gdje se osjećam najkomotnije, na zelenom travnjku! Hvala saigračima, kao i lužbenim licijma koji su dozvolili da to sve odradimo. Mojoj sreći nema kraja, Dragana, moja ljubav je pristala, ima li šta ljepše u životu– priča ushićeno Jovica za naš portal.

Ljubav je još jednom pobijedila, ovaj put između Jovice i Dragane, koji su zakoračili u neku, ljepšu, ali i bezbrižniju budućnost. Ova priča iz Donje Slatine, i pored teških vremena, trebala bi da bude potokaz, kako sa malo mašte i puno ljubavi svi možemo biti srećniji,….