Prava je šteta što Gorica nije bar kroz baraž dobila priliku da se nađe u prvoligaškom karavanu. Tim iz Šipova je sezonu završio na odličnom trećem mjestu, ali po broju navijača na domaćim utakmicama ubjedljivo su prvi!

Šipovljane je ove sezone na 15 utakmica pratilo 4.310 navijača, ili u prosjeku po meču blizu 300 navijača, što samo pokazuje da ljubav između Gorice i njenih navijača nema cijenu, i da ponekada nije sve ni u rezultatu, kao i u slučaju Omarske. Možemo samo zamisliti koliko bi bilo koloritno ljepše da su obje ekipe u eliti Srpske, i da bi samo takmičenje imalo potpuno drugi smisao, ali očigledno neki ne misle tako….

Na drugom mjestu po posjećenosti je šampion dubički Borac, kojeg je na “Đolovima” gledalo 2.850 gledalaca, ili u prosjeku po meču nešto malo manje od 200, dok je treće mjesto pripalo Proleteru, tačnije “Lidersima” kojih je na “Radolinki” u prosjeku bilo oko 170.

A, mi svi zajedno da uživamo u jednoj od spektakluarnih koreografija iz Šipova, koje se ne bi postidjeli ni veći rangovi…..