Završen je drugi memorijalni turnir “Siniša Peulić” koji se igrao proteklog vikenda u Prnjavru. Preko 60 ekipa sa područja eks Jugoslavije u četiri starosne kategorije borilo se za što bolji plasman, a najviše razloga za zadovoljstvo imali su dječaci novosadske Vojvodine, sarajevskog Željezničara, Sport Team Banjaluka i Sporting Teslić, koj isu bili pobjednici u svojim kategorijama.

Evo i plasmana prve tri ekipe u svakoj kategoriji:

2007

1. Vojvodina Novi Sad, 2. Sloboda Novi Grad, 3. Mladost Farmaprom Zalužani

2008

1.Željezničar Sarajevo, 2. Borac Banja Luka, 3. Sloga Doboj

2009

1. OFK Sport team Banjaluka, 2. Borac Banjaluka, 3. NK Travnik

2010

1.Sporting Teslić, 2. Sloga Doboj, 3. Željezničar Sarajevo

Ekipe pobjednice dobile su vrijedan poklon od preduzeća “Juventa Sport” poklon bon u vrijednosti od 1.000 maraka za svaku ekipu. Najbolji pojedinici nagrađeni su bonom od 100 maraka u marketu “Fortuna”, kao i satom iz zlatare “Uspomena”.

FK Ljubić još jednom je pokazao da je bio izuzetan domaćin, a predsjednik kluba iz Prnjavora Zoran Deket poručuje da su ovim memorijalom i definitivno otrgnuli ime Siniše Peulića od zaborava.

-Njegovo ime nosiće sa sobom dječaci iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, ali i cijele BiH. I ovaj put imali smo slet mladosti koji je prodefilovao Prnjavorom, čini se kao nikada prije. To nas samo obavezuje da sledeće godine memorijal bue još jači, posjećeniji, organizovaniji sa još većim klubovima. Mislim da je u region otišla lijepa slika iz Prnjavora, što i jeste jedan od ciljeva samog turnira. Svi smo bili jedno ova dva dana, fudbal je još jednom pokazao da spaja i nemoguće –poručio je Zoran Deket, prvi čovjek Ljubića.