Da fudbal i humanost idu ruku pod ruku, to najbolje znaju u ŠF Mladost Glamočani!

I u teška vremena pandemije izazvane virusom korona, uvijek se može naći da se pomogne, a u ovom “malom – velikom” fudbalskom kolektivu, uvijek se trude da budu za korak ispred neimaštine.

Tako su i ovaj put pomogli Javnoj kuhinji “Mozaik” iz Banjaluke, koja je samo nekoliko dana ranije ostala upamćena po tužnim kolonama stanovnika grada na Vrbasu koji čekaju komad hljeba koji život znači.

Prikupljene su najosnovnije namirnice, i otrpemljene prema Javnoj kuhinji, kako bi se bar malo olakšao život najugroženijoj populaciji.

– Naši članovi su položili još jedan ispit humanosti. Nadamo se da će naša pomoć dobro doći i da će stići do onih koji je najviše trebaju. Kao društvo moramo dignuti glavu, i ne dozvoliti da iko bude gladan. Jednostavno, to je u ovom trenutku važnije od svega, a sve ostalo stići ćemo svojim redom, pa i ponovo zakoračiti na zelene terene, kojih smo se toliko poželjeli – naglasio je Milenko Petrović, predsjednik ŠF Mladost Glamočani.

Nisu dugo čekali na odgovor, koji je stigao preko društvenih mreža, a u kojem se izražava velika zahvalnost za akciju, koja nekome život znači….