Škola fudbala Mladost iz Glamočana u godini kada proslavlja značajan jubilej, 10 godina rada, dobila je i novu selekciju. U pitanju je selekcija djevojčica, koja će se od oktobra takmičiti u U-13 ligi pod pokroviteljstvom FSBiH. Podsjećamo, Mladost je do sada imala selekcije kadeta, pionira, predpionira, pjetlića i školicu fudbala za najmlađe.

– Naš rad prepoznao je i gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić, koji je još jednom stao uz nas i obezbjedio dresove za selekciju djevojčica, a obeća je i pomoć prilikom takmičenja. U ime djevojčica, roditelja, trenera i svih u školi fudbala Mladost, iskreno se zahvaljujemo gradonačelniku na ovom gestu i sigurni smo da će naše djevojčice ponosno predstavljati grad Laktaše i svojim igrama i rezultatima na najljepši način prezentovati naš grad – poručio je direktor Milenko Petrović.

U ŠF Mladost imaju čime da se ponose, a od skora, možda još i više, jer djevojčice koje treniraju, pravi su raritet na ovim prostorima, ali i prilika da se izbruse u velike igračice, kao što to već sada neke nagovještavaju…..