“Dani fudbala”, koji su održani na Gradskom stadionu u organizaciji FSRS ostaće u lijepom sjećanju i klubovima sa područja PFS Banjaluka!

Naime, svi klubovi koji egzistiraju u ovom području (njih 43, veliki fudbal, ženski fudbal i futsal) od saveza dobili su na poklon po pet “Select” lopti. U trofejnoj sali održan je i sastanak predstavnika klubova na kojem su pored predsjednika i njegovog zamjenika PFS Banjaluka, Darka Ljubojevića i Dragana Predića prisustvovali i Vico Zeljković, prvi čovjek FSRS, kao i šef kabineta Goran Đukić.

Na sve načine pokušaćemo da animiramo javnost da pored Borca, Krupe, Željezničar Sport team i mrkonjićke Slobode, ova regija dobije još nekoliko klubova koji će biti prepoznatljivi u fudbalu Srpske. Prije svega radićemo na infrastrukturi, jer bez nje nema napretka. Banjaluka je uvijek bila nosilac promjena i pozitivnih stvari u fudbalu, ali i perjanica našeg fudbala, i na to svi treba da budemo ponosni – naglasio je Vico Zeljković.

Nešto ranije, FSRS je novčano pomogao i Borac iz Drvara sa 5.000 maraka, klub koji se takmiči u Područnoj ligi Banjaluka.

FSRS pomogao Borac iz Istočnog Drvara sa opremom i 5.000 KM!