Radnik je domaćin tradicionalno nezgodnom rivalu Zrinjskom iz Mostara.

– Teška utakmica i za nas i njih. Dobro se poznajemo. I mi tražimo pobijedu kako bi zauzeli mjesto u sredini tabele dok se rival ne odriče borbe za titulu. Za nas je veliko pojačanje povratak u sastav kapitena Velibora Đurića koji se oporavio od “korone virusa”. Ne mogi računati na Stefana Janjića koji ima tri žuta kartona – kaže trener Radnika Slavko Petrović.                 

Zrinjski će u Bijeljini predvoditi Bivši trener Radnika Mladen Žižović, pa je trener Petrović pohvalio njegov rad i cjelokupnu ekipu Zrinjskog.

– Žižović je jedan od najtalentovanijih mladih trenera u državi i drago mi je da ga ponovo vidim. Sigurno je na klupi sada jednog drugog kluba koji je u zadnje vrijeme pokazao ambicije da se bori za šampionsku titulu i izlazak u Evropu, jer ako se pogledaju dvije zadnje utakmice koje su dobili Velež i Široki, znači da je sigurno jedna jako kvalitetna ekipa. Zrinjski je imao problema na početku prvenstva zbog igranja u Evropi i zgusnutog programa, ali evo, izvukli su se prišli su vrhu tabele tako da nas sigurno očekuje jedan težak zadatka – zaključio je na kraju Petrović.

                                               

Mijodrag Jakovljević