Aleksandar Vukotić polako postaje medijska zvijezda, a cijela priča krenula je prije nekoliko godina iz kanjona “Tijesno”. Odigrao je perfektno dvije sezone u Premijer ligi BiH, po mnogima bio najbolji štoper elitnog takmičenja bh fudbala, povezivao se sa sarajevskim vječitim rivalima, prije svuh Željom, ali na kraju izabrao je Belgiju, i nije pogrešio!

Vasland Beveren jeste tim koji se bori za opstanak u šampionatu Belgije, ali i te kako ima težinu, pa je i Vukota pronašao svoj komadić sunca pod nebom. Ustalio se u prvoj ekipi, nekoliko puta bio i u timu kola, i postao je brzo ljubimac publike. Dobre igre nisu ostale nezapažene, a vrhunac svega desio se prije nekoliko dana, kada je za njegove usluge zainteresovao se Seltik, velikan iz Škotske.

– Ima istine u cijeloj priči. Sve je na početku pregovora i sam nisam vjerovao za to, Ali su mi drugari potvrdili da u škotskom “The Sun” listu ima vijest za mene. Tada sam vidio da nije samo priča – ističe za naš portal Aleksandar Vukotić.

On ističe da ni čvrst Ugovor sa Beverenom ne bi trebao predstavljati problem, ako se zainteresovane strane dogovore.

– Imam Ugovor na tri godine, ali opet ponavljam, ako uz određeno obeštećenje klubovi nađu zajednički jezik, ja mogu krenuti za Škotsku. Znam raspoloženje u sadašnjem klubu, i siguran sam da mi neće praviti probleme, jer ne dobija se poziv takvog velikana svaki dan – dodao je Vukotić.

kako god bilo, Aleksandar Vukotić, sa najavom ovakvog transfera zatalasao je region. Znajući njegove kvalitete, on je odavno zaslužio nešto slično, ali stara poslovica kaže “da nikada nije kasno”….