Dobar glas daleko se čuje. U ovom slučaju izvanredan rad mladog stručnjaka Borisa Savića nagrađen je pravim angažmanom….

Boris Savić je novi trener Zvijezde 09!

Ovaj mladi stručnjak koji je sa klubom iz predgrađa Gradiške napravio ubjedljivo najveći uspjeh u klupskoj istoriji, jer je sa timom iz Žeravice izborio plasman u Prvu ligu Srpske, a igrao je i polufinale Kupa RS, čak tri od četiri poluvremena protiv Radnika, bio na korak do finala….

– Još u martu nakon odlaska Darka Nestorovića razgovarao sam sa upravom Zvijezde. Međutim, zbog ambicija Jedinstva i borbe za prvim mijestom na drugoligaškom Zapadu, odlučio sam da ostanem u klubu. Sad sam opet dobio poziv obavio razgovor i potpisao ugovor na tri godine. Zahvalan sam ljudima iz Jedinstva na saradnji i želim im da i u Prvoj ligi igraju zapaženu ulogu. Što se tiče Etna sela Stanišići, ekipa će biti podmlađena, cilj je ponovo opstanak u Premijer ligi BiH, ali i afirmacija igrača iz vlastite akademije – rekao je za naš portal  novi trener Zvijezde 09 Boris Savić.

Boris Savić je u igračkoj karijeri nastupao za veliki broj klubova. Prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, zatim je bio u Hajduku iz Kule, Laktašima, Radu, Olimpiku, Borcu iz Banja Luke, Rudar Prijedoru, Mornaru iz Bara, te na kraju karijere u Južnoj Africi.

G. Popović