Paklen ritam je pred fudbalerima Krupe, odmora nema, a sve jača utakmica jaču stiže! Nakon prvih 90 minuta finalne serije Kupa BiH na „Grbavici“, u subotu slijedi novi okršaj sa bh velikanom, ovaj put Sarajevom!

Trener Slobodan Starčević u ovom meču neće moći računati na usluge povrijeđenog Fajića, čiji nastup je pod upitnikom i za revanš finala. Pored robusnog napadača, evidntno je da će biti još promjena u timu.

– Sigurno je da ćemo odmarati nekolicinu igrača za revanš meč u srijedu. To ne znači da ćemo predati se bez borbe, jer svi momci su željni dobrih partija, pogotovo u duelu sa Sarajevom, koje nam je na neki način ostalo dužnikom sa „Koševa“. Ipak, treba biti pošten pa priznati, nama će Sarajevo „glumiti“ Želju, ali i da smo u najjačem timu, velikanima bh se ne prijeti. Znam samo da ćemo ostaviti srce na terenu, da ovu sezonu zaokružimo što bolje. Nikakve kalkulacije nas ne zanimaju, mi imamo svoju, a ona kaže da je teren jedino mjerilo svega – poručio je Slobodan Starčević, šef Stručnog štaba FK Krupa.

Duel između Krupe i Sarajeva igra se u subotu u Krupi na Vrbasu s početkom od 14 časova, a pravdu će dijeliti Ermin Sivac iz Zenice. Pomagaće mu Dragan Keranović iz Prijedora, te Mirza Demir iz Kaknja. Delegat meča je Haris Idrizović (Konjic), a kontrola Dragan Čule iz Mostara.