Fudbaleri Borca iz Šamca se ne šale! Sedma pobjeda iz devet mečeva i liderska pozicija zajedno sa Karanovcem na drugoligaškom Zapadu! Poslednje žrtve izabranika Amira Durgutovića bile su Dubrave koje su se za Lijevče polje iz rave Posavine vratili sa četiri lopte u mreži.

Već u sedmom minutu bilo je 1:0 za “crno-bijele”! Ćosović je uputio dugu loptu sa lijeve strane,  Isanović je utrčao i dobio duel sa Hadžialagićem, ušao je  u 16 metara,  šutnuo vanjskom u dalji ugao po zemlji i pogodio za 1:0 (slika sa naslovnice).

U 36. minutu novi dobar napad Borca, Milićević je prošao desnom stranom, uputio centaršut po zemlji, a na pravom mjestu je ponovo Isanović i već je 2:0!

Samo 55. minuta bilo je potrebno Samiru Isanovića da postigne het-trik. Štoper Dragan Ilić iznio je loptu u trku iz odbrane do centra i odigrao Isanoviću, koji je krenuo sam od centra, prošao i golmana j postigao gol za 3:0.

U 76. minutu postignut je konačan rezultat ovog meča. Duga lopta Miloša Ilića iz odbrane po sredini terena, Simeunović skače i “kreše” loptu, a natrčava Ćosović koji kreće sam na golmana i udaracem  sa 14 metara pogađa rašlje Vasićevog gola.