Više od 1.000 gledalaca prisustvovalo je velikoj fešti, ulasku Lauša na drugoligaški Zapad!

Utakmica sa Budućnosti bila je “puka formalnost”, na kraju rezultat 3:0, uz dva gola Davida Galića i te veterana Radenka Žutića za potpuno veselje, koje je trajalo do duboko u noć.

Niti kiša, nevrijeme nisu poremetili planove laušanera i njehovih simpatizera. Trubači, bakljade, vatrometi, šator sa muzikom uz iće i piće bili su dio kolorita na “Hajberiju” koji je podsjećao na neka ranija vremena.

Sada ljudima u Laušu ostaje ovo ljeto da spreme ekipu da ne bude samo slučajni prolaznik na drugoligaškom Zapadu, da se nastavi sa ulaganjem u infrastrukturu, i da omladinske selekcije budu još jače.

Sve su to prioriteti koji su postavljeni u ovom kolektivu, a treba biti iskren pa reći da je čovjek koji je povukao ovu lokomotivu svakako dr Vlado Đajić, koji u klubu nije više od prijatelja ili simpatizera, ali jasno je da njegova vizija i uticaj imali su poseban pečat na ovom uspjehu. Poznajući njegove ambicije, neće biti izneneđenje da ih uskoro vidimo i u borbi za elitu Srpske…..

Vrijeme slavlja polako se stišava na Laušu svanuo je novi dan, gledajući s fudbalske perspektive, dan o kakvom su sanjali odavno. pa nek dugo traje…..