Predsjednik Fudbalskog Saveza Republike Srpske Vico Zeljković sa svojim saradnicima posjetio je Novu Topolu, odnosno regionalca FK Lijevče i upoznao se sa istorijom, urađenim u posljednjoj dekadi, ali i planovima kako u bliskoj tako i u daljnjoj budućnosti ovog malog velikog kluba iz gradiške opštine.

Domaćin je bio Ognjen Žmirić, inače član Izvršnog odbora FSRS ispred PFS Gradiška, a Zeljković je u srdačnom razgovoru obećao pomoć saveza u najavljenim planovima Lijevča, prije svega u obnavljanju infrastrukture.

-Lijevče kao klub koji pripada PFS Gradiška, jednom od najorganizovanijih savaze u Republici Srpskoj, odnosno BiH, zaslužuje sigurno rang, ili dva više nego gdje je sada, ali to prepuštamo ljudima koji vode klub, da svojim ciljevima poslože sve kockice. Koliko sam upoznat, Lijevče je i te kako omasovilo omladinsku školu, i to je dobra polazna faza za iskorak. U nama će uvijek imati partnera, i bićemo im servis na usluzi, kako Lijevču, tako i svim klubovima Republike Srpske – istakao je Zeljković.

Zeljković je ispred FSRS na poklon Lijevču donio set lopti, odnosno komlet trenerki za seniorski tim.