Rudar Prijedor u subotu od 14.30 časova na Gradskom stadionu u okviru 20. kola šampionata Srpske dočekuje Romaniju. Domaćini žele nastavak serije i ostanak u priključku za vodećim tandemom, pa je svaka naredna utakmica u neku ruku i novi izazov za “zeleno-crne”.

-U odličnom trenutku dolazi meč za nas. Imamo seriju dvije utakmice bez poraza, ali i primljenog pogotka. Ako ponovimo pristup iz prethodnih utakmica, trijumf ne bi smio doći u pitanje, iako je Romanija, bez potcijenjivanja drugih, najozbiljnija ekipa s kojom ukršatamo koplja ovog proljeća – naglasio je pomoćnik Vuleta Trivunovića, Srđan Marjanović.

Rudari manje -više u ovaj meč ulaze kompletni, izuzev Živanovića, koji neće biti u sastavu iz predostrožnosti zbog nezgodne povrede u Nevesinju, ali već u sljedećem meču staviće se na raspolaganje stručnom štabu.

– Atmosfera u ekipi odlična. Dolazi nam nezgodan rival, pojačali su se tokom zime, ali bez obzira an sve imamo pravo da se nadamo novoj pobjedi – rekao je prvotimac Milorad Bilbija.