Fudbaleri Laktaša u generalci za šampionat Srpske poraženi su na “Bilinom polju” od Čelika (3:2). Rezultat na prvi pogled i nije tako strašan, ali ono što zabrinjava sve u klubu jeste igra!

Naime, Laktaši su u ovom meču pokazali niz slabosti i ako se na to nadoveže utakmica sedam dana ranije sa Kozarom (1:1), onda izabranici trenera Miljana Bajića imaju razloga za brigu, jer oba ova rivala trebala bi da su kvalitetom ispod, ali na terenu to nije djelovalo tako. Zašto, postavlja se pitanje, jer tim je dobra kombinacija, vjerovatno i jači nego prošle sezone, ali igra u polju ne obećava mnogo.

– Igrači za naše prilike imaju i više nego odlične uslove, ali na terenu mnogo toga nije bilo kako treba. Na svu sreću ostalo je sedam dana da se ekipa prestroji i pripremi za start sezone sa Slobodom. Ako odnos prema dresu bude ovakav, nemamo čemu dobro da se nadamo. Ipak, vjerujem da je ovo samo pripremni period i da bi trebalo i moralo da bude bolje – naglasio je Igor Radeljić, direktor Laktaša.

U klubu su svjesni da su sada pik mnogim ekipama za razliku od prošlog šampionata, kada su bili nepoznanica za većinu sastava. Najavljene su veoma visokoe ambicije, koje treba opravdati, prije svega dobrim igama, a njih nema bez rada i znoji, do posljednje kapi…..