Republički inspektori već dva dana češljaju Fudbalski savez Republike Srpske! Na tapetu se nalazi obimna dokumentacija, između ostaloga, poslednja Izborna Skupština FSRS, izmjene i dopune Statuta, koje nisu ovjerene u Sudu, kao i imenovanje generalnog sekretara bez raspisanog javnog konkursa, te zloupotreba položaja odgovornih lica u FSRS.

S obzirom da je inspekcija svoj dolazak najavila u petak, vlastrodrži iz Aleje Svetog Save pokušali su spasiti što se spasiti može, pa je tako aktuleni predsjednik Mile Kovačević preko vikenda pokušao okupiti stari Izvršni odbor da retroaktivno da legitimitet odluci da Skupština bude zatvorena za javnost. Međutim, ta podla igra nije mu prošla, jer u Statutu, za koji je republička inspekcija utvrdila da je nevažeći, jasno stoji da takvu odluku može donijeti samo Skupština! Takođe, naloženo je da se u najkraćem roku ponove izbori na svim nivoima, kao i Izborna Skupština FSRS.

Uskoro će naš portal biti u posjedu zapisnika republičkih inspektora, a do tada vladajuća garnitura zajedno sa svojim jatacima neće imati miran san. Daleko od toga, jer svi znaju šta ih čeka,…

USKORO VIŠE INFORMACIJA O ULASKU REPUBLIČKIH INSPEKTORA U PROSTORIJE FSRS!