Fudbaleri Ravni iz Međeđe uspjeli su ostvariti ubjedljivu pobjedu nad Kladarima i upisati veoma važna tri prvenstvena boda (5:1).

U 12. minutu golman Filip Gajić bio je u duelu sa Vladanom Reljićem, a sudija Smiljić je pokazao na bijelu tačku, a  precizan je bio Vladan Reljić za 1:0. Tri minuta kasnije Dragan Malić je pokušao iz slobodnog udarca, ali je njegov udarac golman Krivdić odbranio.

U 43. minutu Saša Vlajnić je prošao po lijevoj strani, ubacio u peterac, dobro je skočio Vladan Reljić  ali golman gostiju brani.

I nastavak je protekao u dominaciji domaće ekipe, a glavni arbitar je čak tri puta pokazivao na bijelu tačku. U 48. minutu ponovo je golman gostiju  Gajić “skrivio” penal, srušivši Vladana Reljića, a on je ponovo bio precizan za 2:0.

Reljić je nastavio da “teroriše” odbranu gostiju, u 53. minutu pobjegao je čuvarima, izašao sam na golmana Gajića i rutinski ga savladao za 3:0. Samo tri minute kasnije Vladan Reljić je ponovo bio u glavnoj ulozi, prošao je po lijevoj strani i ušao u kazneni prostor, driblingom se oslobodio nekoliko igrača Kladara, i preciznim udarcem u bliži ugao Gajića pogađa za 4:0

Glavni arbitar Dejan Smiljić je svirao ponovo penal, Gorana Burazora  u kaznenom prostoru srušio je Dejan Nježić , a Burazor je preuzeo odgovornost za izvođenje penala i pogodio za 5:0 .

U 89. minutu utješni gol za Kladare je postigao Radan  Zelenac s 11 metara.

RAVAN – KLADARI 5:1 (1:0)

Strijelci: 1:0 Reljić (11, penal) , 2:0 Reljić (48, penal), 3:0 Reljić (53), 4:0 Reljić (56), 5:0 Burazor (76,penal), 5:1 R. Zelenac (89, penal). Stadion: OFK Ravan. Gledalaca: 50. Sudija: Dejan Smiljić Pomoćnici: Vojislav Gajić i Aleksandar Milaković (svi iz Banjaluke). Delegat: Zoran Petrović (Banjaluka).  Žuti kartoni: Dalić, Kovačević, Milanović (Ravan).

Ravan: Krivdić, Dalić, Lotinja (od 60. Zgodić), Kovačević, Utješinović, Burazor, Reljić (od 76. Milanović), Marin, Vlajnić, Babić, Jajčanin (od 62. Gačić).

Kladari: Gajić, Kovačić, Nježić, R.Zelenac, Lovrić, Malić, Marjanović, Gajić, Jalić, G. Zelenac, Todorović.

G. Popović