Od utorka 23. marta, sa radom je krenuo novi sportski forum u Bosni i Hercegovini —> https://meridianbetforum.ba/

Ako pratite sport, volite da diskutujete prije, tokom i nakon utakmica sa istomišljenicima i neistomišljenicima, Meridianov forum je pravo mjesto za vas. Registrujte se i razmijenite mišljenja sa ljudima koji vole sport na sličan način kao i vi.

Pored diskusije o sportu, na našem forumu će od 1. aprila krenuti tipster liga u kojoj svako može učestvovati, a najboljih 16 tipstera će biti nagrađeno, od čega će pobjedniku pripasti 200 KM bonusa za klađenje, a drugoplasiranom 130 KM bonusa.

Detaljna pravila tipster lige i način učestvovanja možete pročitati na sljedećem linku —> https://meridianbetforum.ba/index.php?/topic/141-pravila-takmi%C4%8Denja/

Na Meridianovom forumu možete diskutovati i o sportskom klađenju, kačiti svoje tikete i prijedloge, ali isto tako saznati mišljenja drugih o nekim tipovima.

S vremena na vrijeme, na forumu će biti organizovani i sportski kvizovi, a za najbolje poznavaoce sporta, biće predviđene razne nagrade.

Za najbolju diskusiju o sportu, sportskom klađenju, ali i učestvovanju u tipster ligi i kvizovima, REGISTRUJ SE na Meridianbetforum!!!