Mlada reprezentacija BiH (-u21) u prijateljskom meču sa Crnom Gorom odigranom na stadionu “Vrapčići” u Mostaru slavila je trijumf (2:0). Strijelci za “zmajiće” bili su Siniša Saničanin, te Marin Popović.

Ipak, prema svim izvještajima i dešavanjima na terenu, prvo ime susreta bio je Ajdin Redžić. Krupina radilica, pretrčao je kilometre, presjekao bezbroj lopti, a bio veoma opasan i u napadu. Uspio je čak i asistirati kod drugog pogotka BiH, čime je nedvosmisleno zaslužio epitet igrača utakmice.

Zadovoljan sam igrom, ali prije svega rezultatom. Crna Gora ima i te kako opasan tim, ali pokazali smo da kada smo mi na nivou, uglavnom sve se nas pita. Mislim da je selektor Darko Nestorović vidio mnogo dobrih stvari i da sledeći ciklus mogli bi igrati i te kako važnu ulogu. Kada je u pitanju moja igra. Bilo je dobro, uvijek može bolje, ali osjećao sam se komotno na terenu, lopta me je slušala. Samo neka ovako potraje – poručio je Ajdin Redžić.

Sa 20 godina, on je sasvim sigurno budućnost bh fudbala. Igra kao da mu je 30, pa i ne čudi dolazak brojnih lovaca na talente u Krupu na Vrbasu. Ukoliko nastavi sa ovakvim partijama, Redžiću “ne gine” ugovor od kojeg će mnoge zaboljeti glava,…