Sijevalo je na sve strane u Prijedoru, dosta nervoze, kartona, malo dobrog fudbala, ali na kraju miroljubljivo rezultatski 1:1. Radnik je ovim bodom ovjerio jesenju titulu, i sa +3 u odnosu na Laktaše zimuje na tronu, a nad Rudar Prijedorom ima čak +7.

Gosti iz Bijeljine poveli su već u petom minutu, i čini se da je to i usmjerilo tok utakmice. Pogodio je Stjepanović, i poslije toga gledali smo nervoznu igru, pogotovo domaćina, koji je pokupavao da po teškom terenu dođe do poravnanja, ali nije mu to uspjevalo. U 70. minutu gosti ostaju bez Andrije Janjića, koji je morao u svlačionicu ranije, a domaćin to koristi i u 81. minutu Pekija sa 11 metara donosi izjednačenje. Opsjedao je Rudar gol Radnika posljednjih 15-ak minuta, ali nije bilo prave završnice, pa je derbi koji je okupio preko 500 ljubtelja fudbala završen nez pobjednika (1:1).

RUDAR PRIJEDOR – RADNIK 1:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Stjepanović (5), 1:1 Pekija (81, penal). Stadion: Gradski. Gledalaca: 500. Sudija: Dragan Kesić. Pomoćnici: Božidar Rustić (oba iz Gradiške) i Aleksandar Smiljanić (Laktaši). Delegat: Ilija Smiljanić (Nova Topola). Kontrolor: Dejan Radiša (Banjaluka). Žuti kartoni: Pekija, Živanović, Ignjatović (Rudar Prijedor), Ristanović, Josipovć (Radnk). Crveni karton: Andrija Janjić (Radnk) u 70. minutu.

Rudar Prijedor: Trninić, Ignjatović, Pekija, Komazec, Živanović (od 64. Demonjić), Milaković, Raković (od 90. Rauš), Bilbija, Njamculović (od 70. Rosić), Smajić (od 64. Smajić), Da Silva.

Radnik: Lakić, Janjić, Vasić, Da Kruz (od 76. Santrač), Stjepanović (od 68. Matković), Stevanović, Despotović, Albijanić (od 70. Veljkić), Perišić, Amidžić, Ristanović (od 76. Josipović).