Neće Leotar po dobrom pamtiti Kozaru! Za samo desetak dana, fudbaleri Kozare su dva puta završili meč s Leotarom pobjedonosno. Prije nekoliko dana u Trebinju, slavili su u Kupu Republike Srpske nakon penal serije, da bi sada u šampionatu golom Rastoke uzeli tri boda.

Od prve minute obe ekipe kreću bez garda i prvi pokušava Leotar preko Aćimovića čiji šut završava iznad prečke Glišićevog gola. Uzvraća Kozara na drugoj strani, u šestoj minuti jako šutira Sadiković ali Perišić odbija loptu koja dolazi do Jandrića koji jako šutira sa ruba šesnaesterca, ali golman Leotara izbacuje loptu u korner. Igra se otvoreno, ekipe se smjenjuju u napadima, pokušava Leotar preko Đuderije, ali lopta odlazi pored gola. Pokušavaju Rastoka i Bokić na drugoj strani, ali su neprecizni. U 30. minutu dobra akcija Leotara koju završava glavom Penić, ali lopta odlazi pored gola. Pokušava Leko u 37. minutu, ali mladi Glišić paradom izbacuje loptu u korner. Dvije minute kasnije, korner za Kozaru izvodi Popović, odlično skače i šutira glavom korejski internacionalac Hong, ali lopta odlazi preko gola. Uzvraća Leotar preko Begića, ali je Glišić na mjestu i na poluvrijeme se odlazi bez promjene rezultata.

Drugo poluvrijeme Kozara otvara prodorom Bokića po desnoj strani koji upošljava Tastoku, ali njegov šut sa ivice šesnaesterca završava pored gola. U 48. minutu Bogučanin odlično pronalazi Bokića, ali Perišić brani njegov udarac i izbacuje loptu u korner. Nakon kornera, Bogičanin zahvaća loptu nogom iskosa, ali pogađa vanjski dio mreže. Uzvraćaju gosti iz Trebinja preko Milovića, ali Glišić loptu izbacuje u korner. Bokić pravi najviše problema odbrani Leotara, u 55. i 60. minutu pokušava, ali Perišić oba puta izlazi kao pobjednik. U 68. minuti ponovo Bokić u prodotu, upošljava Rastoku koji glavom sa sedam metara šalje loptu u mrežu Leotara pored nemoćnog Perišića i Kozara vodi sa 1:0. Pokušavaju gosti da izjednače, u 80. minutu Cmiljanović šutira sa 20 metara, ali lopta od prečke odlazi u gol-aut. Pokušava Angeleski na drugoj strani, ali je neprecizan. U 88. minutu Bokić nakon profora vraća loptu do Rastoke koji šutira sa ivice šesnaesterca, ali lopta odlazi tik pored gola. Vješto fudbaleri Kozare odolijevaju pokušajima gostiju iz Trebinja i rezultat se do kraja utakmice ne mijenja. Kozara tako dolazi dolazi do nove pobjede.

KOZARA – LEOTAR 1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Rastoka (68). Stadion: Gradski “Velimir Sombolac”. Gledalaca: 200. Sudija: Dragan Todić. Pomoćnici: Slaviša Gligorić i Danijel Mićić (oba iz Doboja). Delegat: Borislav Grahovac (Kozarska Dubica). Kontrolor: Dragan Bojanić (Bijeljina). Žuti kartoni: Pljevaljčić, Glišić (Kozara), Kolak (Leotar).

Kozara: Glišić, Bubić, Hong, Tešić, Bokić, Rastoka (od 90+1), Jandrić, Veljkić (od 53. Pljevaljčić), Sadiković, Popović (od 60. Delić), Bogučanin (od 53. Angeleski).

Leotar: Perišić, Milović, Cmiljanović, Babić, Đuderija (od 80. Pančić), Aćimović (od 66. Krneta), Begić, Leko (od 74. Glogovac), Šušnjar (od 80. Kapor), Penić (od 46. Kolak), Paranos.