Proteklu utakmicu u Bijeljini, kada su savladali Borac iz Kozarske Dubice (1:0) pratilo je blizu 1.000 navijača, što je svakako za naše prilike odlična posjeta.

Bijeljincu su lideri, imaju dobre uslove, igraju većinom noćne, utakmice pod reflektorima, i sve su to faktori, da tribine Gradskog stadiona budu sve ispunjenije. Najvjerovatnije novi premijerligaš ima velike ambicije, jer cilj je ne samo zaigrati u bh eliti, već se ponovo uključiti u borbu za izlazak na evropsku scenu, tamo gdje je Radnik bio prije nekoliko godina. Svjesni su toga u klubu iz najvećeg grada Semberije, da rezultati imaju samo pravo cijenu ako je to sve ispraćeno dobrom posjetom na tribinama.

Predsjednik kluba Nedeljko Ćorić je ne tako davno rekao da je njegov i cilj Uprave da na tribinama u Bijeljini u prosjeku utakmice gleda 5.000 ljudi. Da li je to preoptimistički ili ne, vrijeme će pokazati, ali istina je da treba težiti boljem, nečemu višem.

S obzirom da je u srijedu vanredni kolo, već u nedjelju u Bijeljini će imati novu priliku da popune tribine Gradskog stadiona, jer im u goste stiže Leotar. Meč se igra u nedjelju sa početkom u 17.00 časova, a navijačka grupa “Incident” na tom meču proslaviće i rođendan. Sve su to razlozi da tribine u bijekjini budu punije nego ikada…..