Sjajna fudbalska predstava viđena je u subotu na stadionu „Radolinka“ u Tesliću, gdje je domaći Proleter u utakmici punoj preokreta savladao uvijek neugodni Ljubić (4:2). Od samog početka domaći igrači su pokazali da žele pobjedu kojom bi ostali u trci za Željezničarom, dok su se gosti prije svega bazirali na odbranu sopstvenog gola. Poslije par neiskorištenih šansi, prednost Proleteru donosi Miladić, minut prije kraja prvog poluvremena.

Gosti u drugo poluvrijeme ulaze dosta ofanzivnije i brzim pogotkom Segića vraćaju se u meč, a u 73. minutu dolaze do potpunog preokreta golom Prodanovića. Od tog trenutka domaći tim sve karte baca u napad, što se isplaćuje već u 79. minutu golom Panića. Potom na scenu stupa junak ove utakmice rezervista Blagojević Nebojša, koji je u igru ušao sredinom drugog poluvremena, a svojim golovima u 85. i 89. minutu donosi vrijedna 3 boda i veliko slavlje Teslićanima.

Na ovoj utakmici navijačka grupa „Leaders“ Teslić proslavila je 27. godina postojanja. Uprava kluba na čelu sa predsjednikom Nevenom Majstorovićem ovom prilikom čestita navijačkoj grupi „Leaders“ Teslić rođendan uz želju da i u narednim godinama budu 12. igrač našeg Proletera, kao što su to bili prethodnih 27 godina.