Fudbaleri Krupe u banjalučkom restoranu „Studenac“ zajedničkim ručkom, uz prisustvo Stručnog štaba i Uprave, te predstavnika medija oprostili su se od 2017. godine. Čini se nikada uspješnije. Polusezona je završena na odličnoj petoj poziciji, uz gotovo siguran plasman u Ligu za prvaka, a kao šlag na tortu došlo je i polufinale Kupa BiH, kao i polufinale Kupa RS.

Odmorite se, i vidimo se dogodine. Pred nama su veliki projekti, ambicije su nam evropske, a sve strukture kluba uradiće ono što treba da vas pratimo, kako bi zeleni teren bio pravo mjerilo svih nas. Na odmor idete isplaćeni do poslednje marke, zajedno sa premijom za osvojeni bod u Kaknju. Možda će neki i promjeniti sredinu, nećemo praviti smetnju igračima koji žele da se okušaju u jačim sredinama, ali vjerujem da će većina biti tu za mjesec dana – poručio je Draško Ilić, predsjednik Upravnog odbora FK Krupa.

Fudbaleri Krupe će zimske pripreme odraditi u Umagu, a prije prozivke trener Slobodan Starčević svim prvotimcima je dao individualne zadatke kako bi na prvo okupljanje došli optimalno spremni.

Šta je sve poručio Draško Ilić, pogledajte u našem video prilogu…..