U susretu 20. kola na regionalnom Zapadu  fudbaleri Kladara su uspjeli da preokrenu rezultat  protiv Sloge Dipo i na kraju zabilježe trijumf 2:1.

Prvo poluvreme poteklo je dominaciji  Sloge Dipo, a Kladari u 45. minuta nisu ni jednom zaprijetili golu  gostiju iz Gornjih Podgradaca. Gosti su zaprijetili preko Milana Malbašića koji je šutirao sa 17 metara iskosa, ali golman Miloš  Kresović brani taj udarac.Opet je Malbašić bio u šansi kada je pobjegao odbrani Kladara, dobro šutirao, ali lopta odlazi  cik kraj desne stative.

U 42. minutu Sloga je  došla do gola,nako što je  Dragan Marjanović prošao po lijevo strani ušao u kazneni prostor, gdje ga ruši Duško Lovrić, a glavni sudija Milan Kukrika pokazuje na 11 metara. Precizan je bio Pavle Paspalj  za 0:1.

Mogli su gosti do drugog gola kad je Milan Malbašić bio brži od odbrane Kladara i zaobišo golmana Kresovića, ali sa  sa gol linije siguran pogodak spašava Duško Lovrić.

U drugom poluvremenu,potpuno druga slika na terenu.  Kladari su preuzeli inicijativu i napadali i taj trud im se isplatio.U 52. minutu izjednačenje, Stefan Gajić je kaznio grešku Veljka Makitana i poslao loptu u mrežu za 1:1. Mogao je Gajić nekoliko minuta kasnije opet do gola, ali puno  je oklijevao pa je tako dobra prilika propala. Džoker sa klupe trenera Zorana Vranića  na ovom meču  bio je Nemanja Janković. U 73 minutu iskosa sa lijeve strane sa nekih 25 metar  iz prekida Nemanja Šestić ubacio je loptu u kazneni prostor, pronašo na drugoj stativi  Srđana  Kostića koji glavom loptu šalje prema Jankoviću koji posprema loptu u praznu mrežu za 2:1. Mogao je Aleksandar Vučić do gola, ali golman Nežić krajnjim naporom brani pokušaj Vučića.

KLADARI – SLOGA DIPO 2:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 P. Paspalj (42,penal), 1:1 Gajić (52), 2:1 Janković (76). Stadion: FK Kladari. Gledalaca: 50.  Sudija: Milan Kukrika (Banja Luka).  Pomoćnici: Miran Kolar (Prijedor) i Živko Marković (Banja Luka). Delegat: Petar Krajišnik (Prijedor). Žuti kartoni: Savić, Kostić, Šestić, Lovrić (Kladari), Paspalj, Babić, Anić (Sloga Dipo).

Kladari:Kresović, Nježić, Savić (od 77. Došlov), R. Zelenac, Lovrić (od 46. Janković), Kostić, Šestić, Nežić, Jalić (od 67. Vučić), G. Zelenac, Gajić.

Sloga Dipo: Nežić, Timarac, Makitan (od 71. Anić), Đorđić, P. Paspalj, R. Paspalj, Marjanović, Vučić, Malbašić (od 75. Kljajić), Todorović, Babić.

G. Popović