Fudbaleri Lijevča odigrali su veoma dobru utakmicu sa budućim četvrtoligašem Poletom iz Elezagića i doživjeli su minimalni poraz 1:0. Imali su domaći fudbaleri, na samom početku meča, više lopte u nogama, bili opasniji po gol protivnika. Polet je svoju prvu šansu imao preko Riste Bjelića koji je izašao jedan na jedan sa golmanom gostiju, ali mu je Đogatović sjajno obranio udarac. Polet je zaprijetio nakon kornera koji je sa lijeve strane izveo Radović, Slaviša Despotović je na pet metara sam ostao , ali loše je zahvatio loptu glavom i propala je lijepa prilika.

Lijevče je imalo najbolju šansu na utakmici preko Dušana Dimića koji je promašio prazan gol sa 5 metara nakon odlične asistencije Aleksandra Kneževića. Moglo je Lijevče do gola pri kraju prvog poluvremena, Dragan Dumonić je bio u dobroj poziciji, ali je loše šutirao. U drugom poluvremenu ritam utakmice je malo opao. Treba izdvojiti odličnu šansu Aleksandara Tepića koji je sjajnim udarac sa 18 metara iz slobodnog udarca, još bolja intervencija golmana Đogatovića. Nikola Radović je evrogolom doveo domaćine u vodstvo, Radović je s 20-ak metara opalio loptu iz voleja i tako topovskim udarcem prebacio golmana gostiju za 1:0.

Lijevče: Đogatović, Tomić, Lekić, Dimić, Milutin, Gavrilović, Knežević, Gojković, Peulić, Dumonić, Kecman. Još su igrali: Gajić, Mataruga, Gligić, Kostić.

Polet:Kutić, Sladojević, Radović, M. Tepić, Kisin, Nedić, Glamočić, A. Tepić, Vranić, Despotović, Bjelić. Još su igrali: Radulović, Rađević, Bates, Raca.

G. Popović