Da se na banjalučkom “Predgrađu” najbolje radi sa omladinskim kategorijama, jasno je odavno svima, a sada je stigla i potvrda! Čak 4 igrača, koja su krenula iz OFK Sport team nalaze se na pripremama mlade reprezentacije BiH, a riječ je o Luka Maliću, Jovanu Vladimiru Pavloviću, Saši Marjanoviću i Nikoli Ćetkoviću!

Istina, u ovom trenutku niti jedan nije član Želje, ali doskora su bili, i kako sami uvijek kažu, rado će se vraćati na “Pedgrađe”, jer su tu počeli, i naučili gotovo sve, trenirali da bi jednog dana došli do ovoga sada, a svi se nadaju i još nekog iskoraka u karijeri.

Luka Malić je novi prvotimac sarajevskog Željezničara, još zimus je potpisao Ugovor sa timom sa “Grbavice”, vratio se na “Predgrađe” odigrao fenomenalno proljeće, i sada s punim jedrima plovi prema Šeher gradu.

Jovan Vladimir Pavlović, trenutno je prvotimac Krupe, i bio je jedan od najzaslužnijih karika koja je vodila ovaj tim do opstanka. Poslije “Predgrađa” imao je odiseju u Slovačkoj, potom Sloveniji, prije nego što je stigao u kanjon “Tijesno”.

Saša Marjanović je zimus otišao za Hrvatsku, gdje se skrasio u Interu iz Zaprešića. Mladi štoper bio je zamajac u borbi zaprešićkog kluba za opstankom, i na kraju su uspjeli. Cijelu karijeru proveo Željezničar Sport team.

Nikola Ćetković, golmančina, potpisao je za Borac! Sa 19 godina spada u plejadu najboljih golmana na Balkanu, i sigurno da je blistava budućnost pred njim.

I, tako to rade na “Predgrađu”, a poslije ove četvorke dolaze novi, kažu još talentovaniji klinci, u radionici Popa, Šatare, Vukelje, Flekija, Avduke…Jedonstavno, rad se isplati, kad tad…..