Kompanija Meridian je ponosni sponzor 16. Sportskih susreta kliničkih centara i bolnica BiH „Neum 2023“. Naime, ekipe Univerzitetskog kliničkog centra RS takmičiće se u dresovima koje je donirao Meridian, a svi učesnici – njih više od 700 – nosiće majice s logotipom ove kompanije.

Meridian je prepoznao važnost podrške zdravstvenim ustanovama i stručnjacima u njihovim naporima da unaprijede zdravlje ljudi i dobrobit građana. Zato nije izostala ni podrška ovom izuzetnom sportskom događaju koji promoviše zdrav životni stil i sportski duh među medicinskim radnicima.

– Zaista smo ponosni što smo omogućili timovima UKC RS da se takmiče u posebnim dresovima koje je Meridian donirao. Nadamo se da će ova podrška pomoći sportskim timovima iz Banjaluke da ostvare sjajne rezultate i da će se s takmičenja vratiti s brojnim trofejima – kažu u Meridianu.

Inače, ovo je prva ovakva donacija upućena ka najvećoj zdravstvenoj ustanovi u Republici Srpskoj.

JZU Univerzitetski klinički centar RS organizator je ovogodišnjih susreta koji se u Neumu održavaju od 24. do 28. maja. Mnogo kolega učestvovalo je u organizaciji ovog događaja, a njih više od 100 na sportskim borlištima braniće boje UKC RS. Motivacije ne nedostaje, a odbojkaške, košarkaške, fudbalske ekipe, kao i timovi u odbojci na pijesku, šahu, streljaštvu i stonom tenisu nadaju se trofejima – kažu u UKC RS i zahvaljuju Meridianu na donaciji.

Inače, u Neum stiže čak 700 takmičara iz cijele BiH, te gosti iz Crne Gore – Nikšića, Bijelog Polja i Podgorice.

Partner ovog događaja je GB3, naša najpoznatija kompanija za dizajn, proizvodnju i distribuciju sportske opreme koja je izradila dresove i majice.  

Kroz svoje sponzorstvo i podršku događajima poput Sportskih susreta kliničkih centara i bolnica BiH kompanija Meridian nastoji da ostvari svoju viziju – a to je promocija zdravlja, sporta i fer pleja.