Iskusnom veznom igraču Dejanu Limiću iz trećeg pokušaja je došla prva liga na dlan!

– Pa tako nekako, ispade kao treća sreća! – započeo je priču Limić za naš portal, pa nastavlja:

– Prva opcija je početkom Juna bila da ću je igrati sa mojim dosadašnjim klubom Mladosti iz Donje Slatine, jer smo na osnovu plasmana u Drugoj ligi Zapada dobili poziv FSRS da postanemo članovi “proširene” elite Srpske za novu sezonu, međutim ubrzo je rukovodstvo mog bivšeg kluba odbilo tu ponudu uz obrazloženje neadekvatnih uslova koje je zahtjevala komisija za izdavanje licenci za Prvu ligu.

Zatim poslije toga sam krajem juna dobio konkretnu ponudu takođe nesuđenog prvoligaša za ovu sezonu ekipe Famosa, kojim se ovim putem zahvaljujem na interesovanju i želim im iskreno da ove sezone taj prvoligaški status obezbjede na zelenom terenu!

Sve je to bilo u neku ruku psihički teško izdržati ali sam vjerovao u pozitivnu priču za kraj, koja se i na kraju desila – nastavio je Limić.

Stigao je poziv iz Janje, koji je Dejan na kraju i prihvatio.

-Za kratko vrjeme smo našli zajednički jezik i na obostrano zadovoljstvo sklopili dogovor za narednu sezonu! Nadam se da ću ispuniti njihova očekivanja od mene kao i ambicije kluba da ćemo ostvariti mi igrači zajedno sa stručnim štabom, a to je sredina tabele i stabilan prvoligaš!U ekipi sam zatekao odličnu i radnu atmosferu na čelu sa šefom Jusufovićem, dosta mladih i kvalitetnih igrača, kao i par iskusnijih sa kojima se od ranije dobro poznajem kao što su Klasanović, Vujić, Đokić, Došlo…naravno tu je i vjerna publika koja u većem broju svakodnevno prati treninge i mislim da uz sav taj zajednički sklop možemo doći do zacrtanih ciljeva!

Za kraj Limić se zahvalio i dojučerašnjem klubu, Mladosti iz Donje Slatine.

– Volio bih sa moje strane sa je ovo doviđenja, a ne zbogom iz Posavine u Semberiju!