Fudbaleri Krupe sutra dočekuju aktuelnog šampiona BiH, tim Sarajeva, koji u ovaj meč ulazi kao apsolutni favorit, ali daleko od toga da u kanjonu “Tijesno” spremaju bijelu zastavu na novom terenu koji je prekriven fantastičnom plastičnom podlogom.

– Nije sporno da nam otvaranju nove sezone dolazi u goste šampion koji se odlukuje skupom i izuzetnom kvalitetnom grupom pojedinaca. Kada to kažem mislim na grupu, veću od 11, 12 igrača što je u našim okolnostima neuobičajeno. Iz te perspektive nas očekuje teška utakmca u kojoj naše šanse postoje, pod uslovom da budemo pravi, da preuzmemo odgovornost i pritisak s kojim ćemo živjeti i takmičiti se u ovom meču. Očekujem i nadam se da ćemo odigrati perfektnu utakmicu. Iako je Sarajevo favorit, ukoiko odigramo perfektno imamo šansu da ostanemo neporaženi, a zašto da i ne pobijedimo – rekao je trener krupe Zoran Marić.

Nikola Dujaković, kapiten Krupe uvjeren je da će njegov tim odigrati dobar meč.
-Moram da kažem da jedva čekamo meč, uželjeli smo se takmičarskih utakmica. Naš protivnik je aktuelni šampion, jedan od glavnih kandidata za titulu. Iskusna su i kvalitetna ekipa. Iako su oni veliki favoriti mi tražimo svoju šansu, dobro smo radili. Igramo na svom terenu, ako ponovimo igre iz pripremnog perioda, možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Publika će nam svakako nedostajati, ali mislim da će u sezoni više nedostajati ekipama koje imaju mnogo više navijača – poručio je Dujaković.

Utakmica na stadionu u Krupi na Vrbasu igra se u nedjelju s početkom u 17 časova i 30 minuta.