Javna rasvjeta na stadionu Fudbalskog kluba Plamen Donje Vodičevo puštena je sinoć u upotrebu, a u prvoj utakmici pod reflektorima igrao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Šeranić je igrao u susretu veteranskih ekipa Mladost Glamočani i Plamen Donje Vodičevo.

– Uvijek kad nađem priliku podržavam sportske aktivnosti. Ovo je veliki dan za Vodičevo jer su sami obezbijedili sredstva za reflektore. S obzirom na to da su aktivni u unapređenju sportske infrastrukture – tu sam da ih podržim, kao i sve druge klubove koji su aktivni – rekao je Šeranić.

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača, koji je pustio u upotrebu javnu rasvjetu na stadionu, rekao je da ova lokalna zajednica ima veoma dugu fudbalsku tradiciju.

– Fudbalski klub Plamen takođe ima dugu tradiciju, a posebno je važno da se mnogo pažnje posvećuje mlađim selekcijama. Opština podržava ono što radi Uprava kluba – rekao je Drljača.

Predsjednik FK Plamen Zoran Rađenović rekao je da je klub osnovan 1936. godine, te da je u proteklih osam godina mnogo uloženo u infrastrukturu.

– Uz podršku opštine Novi Grad nadogradili smo svlačionice, ogradili teren, izgradili mali teren – rekao je Rađenović.

Za rasvjetu na terenu FK Plamen iz Donjeg Vodičeva uloženo je oko 16.000 KM, a večeras su, za podršku klubu, uručene zahvalnice, između ostalih i ministru Šeraniću i opštini Novi Grad.