On je obilježio sezonu u „crveno-plavom“ dresu! Petar Veliki Kunić, sjajnu sezonu, pogotovo ovo proljeće krunisao je het-trikom protiv Mladosti, čime je došao do brojeke od 10 pogodaka, a tome je dodao još tri u Kupu BiH, ali čak sedam je postigao proljetos.

-Da, evo i definitvno smo opstali, čekali smo taj kraj utakmice u Gabeli, i sada je konačno pao kamen sa srca. Cilj je ispunjen, barem ovaj poslednji, iako mislim da smo imali ekipu za više, ali neke kockice se nisu posložile i bilo je tako kako je bilo, strahovali smo do danas. Nadam se da ćemo ove tri utakmice odigrati bez grča, i pokazati da smo bolji od ostatka ekipa u „Ligi za opstanak“ – kaže Kunić, koji je svojim pogocima Borcu donio direktno 20 bodova!

-Sada mi je svakako lakše, pao je i prvi het-trik u seniorskoj konkurenciji, vjerujem da bi mogla još koja lopta završiti u mreži, jer već sam reko, igraćemo rasterećeno, a tada je sve moguće – nastavlja Kunić.

Napadaču Borca ističe Ugovor ovog ljeta, još uvijek ni sam nije odlučio šta i kako dalje.

-Očekujem da sjednemo za stol, ako se poklope ambicije moje i kluba zašto da ne, najbolje je kod kuće. Vidjećemo, da odigramo dobro još ova tri kola, pa odmor, a onda ćemo razmišljati o drugim stvarima – poručio je Petar Kunić, napadač Borca bez kojeg bi opstanak banjalučkog premijerligaša u bh eliti bio gotovo nemoguća misija.

FOTO: Borac – sport