Četvrta pozicija na polusezoni prvoligaša iz Dervente može se posmatrati, i onako i ovako. Bilo je dobrih igara, oni najzagriženiji navijači priželjkivali su čudo i borbu za titulu. Ipak, realnost je nešto drugo, ostalo se u vrhu, i sa te strane u Tekstilcu svi mogu biti zadovoljni. Jedan od onih koji je opravdao očekivanja jeste i napadač Miloš Perović. Stasiti hercegovac je ljetos u derventu stigao kao veliko pojačanje i po ocjenama svih u klubu opravdao je to očekivanje.

–  Mislim da je za klub i više nego uspješna polusezona. Što se od igrača tražilo to se ispunilo. Prije svega borba, zalaganje, pa onda jedna od tih pozicija koje vode u plej -of. Što se mene lično tiče, zadovoljan sam, ali naravno da je moglo i bolje, igrali smo čvrsto sa malo datih golova, ali malo i primljenih, tako da sa svoja tri pogotka u neku ruku mogu biti zadovoljan. Ne razmišljam o promjeni sredine, imam ugovor do ljeta, pa vidjećemo –kaže Perović.

Na proljeće očekuje borbu za plej – of, a onda i razigravanje sa najboljima.

–  U drugoj polusezoni nam je cilj da obezbijedimo Ligu za prvaka. Napravili smo veliko korak, ali to trebamo potvrditi u narednih šest utakmica u drugom dijelu sezone. A, onda slijede pravi dvoboji sa najboljim – nastavlja Perović i prisjeća se nanjboljeg trenutka prvog dijela polusezone u šampionatu Srpske:

Bilo je to u Foči. Pobijedili smo Sutjesku sa 1:0, a ja strijelac. Nema ljepšeg osjećaja, klub pobjedio, a vi igrač utakmice. Nadam se da će na proljeće puno više biti sličnih scenarija, jer imamo dobru ekipu, pa ako na si malo sreća pogleda, moglo bi biti svašta –zaključio je matador iz Dervente, Miloš Perović.