Četvrta pozicija na polusezoni prvoligaša iz Dervente može se posmatrati, i onako i ovako. Bilo je dobrih igara, oni najzagriženiji navijači priželjkivali su čudo i borbu za titulu. Ipak, realnost je nešto drugo, ostalo se u vrhu, i sa te strane u Tekstilcu svi mogu biti zadovoljni. Jedan od onih koji je opravdao očekivanja jeste i napadač Miloš Perović. Stasiti hercegovac je ljetos u derventu stigao kao veliko pojačanje i po ocjenama svih u klubu opravdao je to očekivanje.

–  Mislim da je za klub i više nego uspješna polusezona. Što se od igrača tražilo to se ispunilo. Prije svega borba, zalaganje, pa onda jedna od tih pozicija koje vode u plej -of. Što se mene lično tiče, zadovoljan sam, ali naravno da je moglo i bolje, igrali smo čvrsto sa malo datih golova, ali malo i primljenih, tako da sa svoja tri pogotka u neku ruku mogu biti zadovoljan. Ne razmišljam o promjeni sredine, imam ugovor do ljeta, pa vidjećemo – kaže Perović.

Na proljeće očekuje borbu za plej – of, a onda i razigravanje sa najboljima.

–  U drugoj polusezoni nam je cilj da obezbijedimo Ligu za prvaka. Napravili smo veliko korak, ali to trebamo potvrditi u narednih šest utakmica u drugom dijelu sezone. A, onda slijede pravi dvoboji sa najboljim – nastavlja Perović i prisjeća se nanjboljeg trenutka prvog dijela polusezone u šampionatu Srpske:

Bilo je to u Foči. Pobijedili smo Sutjesku sa 1:0, a ja strijelac. Nema ljepšeg osjećaja, klub pobjedio, a vi igrač utakmice. Nadam se da će na proljeće puno više biti sličnih scenarija, jer imamo dobru ekipu, pa ako na si malo sreća pogleda, moglo bi biti svašta – zaključio je matador iz Dervente, Miloš Perović.