Fudbalski klub Partizan danas je u okviru Svesrpskog sabora potpisao ugovor o saradnji sa fudbalskim klubom Rudar Prijedor, a ceremonija je upriličena na stadionu u Humskoj.

Ispred Partizana ugovor je potpisao generalni direktor Miloš Vazura. Prije toga ugovor o poslovno tehničkoj saradnji potpisali su Crvena zvezda i Slavija, a isto su uradili i predstavnici Vojvodine i Borca iz Banjaluke, Radnikom iz Bijeljine i Slogom iz Doboja.

Sporazum o saradnji potpisali su generalni direktor Partizana Miloš Vazura i potpredsednik FK Rudar iz Prijedora Zoran Šormaz. Partizan se danas oglasio i na društvenim mrežama uz poruku: “Jedan narod, jedan sabor, Srbija i Srpska”.

FK Partizan i FK Rudar iz Prijedora potpisali su sporazum o saradnji koji podrazumeva razmjenu i podršku na svim nivoima, od rada sa decom i omladinske škole do organizacije fudbalskih kampova i edukacije. Predstavnici FK Rudar iz Prijedora – potpredsednik UO Zoran Šormaz, direktor kluba Milan Despotović, sekretar Petar Krajišnik i član uprave Nemanja Vujković, učesnici su “Prvog Svesrpskog sabora“ pod nazivom “Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska” uz učešće predsednika Republike Srbije – Aleksandra Vučića, predsednika Republike Srpske – Milorada Dodika, zvaničnika najviših institucija Republike Srbije i Srpske, kao i predstavnika Srba iz regiona i velikodostojnika Srpske pravoslavne crkve – saopštio je Partizan.