U odgođenoj utakmici 22. kola popularne “bundeslige”, Borac i Krupa odigrali su u Drvaru miroljubljivo (2:2) čime su spustili zavjesu na ovu sezonu.

Zanimljivo da su gosti iz kanjona “Tijesno” u Drvar doputovali samo sa 10 fudbalera, ali to nije spriječilo izabranike trenera Draška Žarića da budu bolji rival na terenu i da imaju prednost od dva pogotka. međutim, brojčana inferiornost ih je na kraju koštla, pa je susret završen bez pobjednika. Krupa je povela golovima Vunića u 15. minutu, te ruskog internacionalca Davidova u 25. minutu sa 0:2, ali domaćin je preko Darija Marjanovića na samom početku drugog dijela igre, te u 76. minutu iz kaznenog udarca došao do remija.

Borac je trenutno drugi sa 45 bodova, a Krupa sedma sa 41 bodom, a konačan plasman ovih ekipa znaće se nakon završetka kola, i još nekih susreta koji se trebaju nadoknaditi.

BORAC ID – KRUPA 2:2 (0:2)

Strijelci: 0:1 Vunić (15), 0:2 Davidov (25), 1:2 Marjanović (46), 2:2 Marjanović (77, penal). Stadion: SCR “Radomir Kovačević”. Gledalaca: 100. Sudija: Milan Aleksić. Pomoćnici: Dejan Stjepanović i Radoslav Ćetojević. Delegat: Dalibor Radetić (svi iz Banjaluke).

Borac ID: Miočević, Jeremić, Špiranović, Marjanović, Pećanac, Mihajlović, Bursać, Dodig, Radun, Kerkez, Zorić.

Krupa: Repić, Gudalo, Čivčić, Blagojević, Kablić, Davidov, Vunić, Ilić, Trivunović, Lukendić.