Ova tri horoskopska znaka imaju razvijeniju intuiciju od svih ostalih. Njima ništa ne promiče, a ako pokušate da ih prevarite, napravili ste veliku grešku…

Ovi znakovi imaju najrazvijenije “šesto čulo”:

Ribe vole da isplaniraju svaki događaj do detalja i na taj način prizovu neke situacije u svoj život. Oni znaju da osjete kad je pravo vrijeme da krenu u akciju i kada je pravo vrijeme da daju sve od sebe kako bi došli do cilja, piše Stil.

Njihov moto je “Osjećam – znači da postojim”. Rođeni u znaku Riba se uglavnom rukovode svojim unutrašnjim osjećajem i rijetko kad griješe.

Sposobnost Škorpija da čitaju druge ljude je nevjerovatna. Oni oštro osećaju i duboko doživljavaju sve što se događa oko njih, pa ih je teško nadmudriti.

Predstavnici ovog znaka suptilno opažaju vibracije koje šalju osobe oko njih. Sposobnost predviđanja budućnosti je njihov hobi, ali često oni sami namjerno ignorišu te znakove i rizikuju. Više vole uzbuđenja i nepredvidive situacije, pa zato često biraju da ignorišu intuiciju.

Strijelac je takođe obdaren urođenim šestim čulom, jedino je pitanje da li je spreman da radi na sebi. Intuicija upozorava Strijelca ne samo na opasnost, već i na mogućnosti koje oni mogu da iskoriste, ali često imaju poteškoće da protumače te signale.