Nažalost, desio se najgori scenario po fudbalera Dejana Popovića, dojučerašnjeg kapitena Zvijezde iz Gradačca. Prvoligaš Federacije BiH je u kratkom saopštenju naglasio da raskida saradnju sa Popovićem:

– Nakon sastanka Upravnog odbora povodom postupka igrača i kapitena Zvijezde Dejana Popovića koji je neprimjerenom i nepotrebnom objavom na društvenoj mreži Instagram narušio ugled našeg kluba, NK Zvijezda Gradačac raskida saradnju sa ovim igračem – stoji u saopštenju NK Zvijezda uz jasno istaknutu zastavu dejtonske BiH.

Podsjećamo Popović je na Instagramu napisao “Od Trebinja do Manjače zastave se iste kače, od Novoga, pa do Pala sve je naše, Bogu hvala. Za tebe se borba vodila žestoka. Republiko Srpska, zjenico iz oka”,a sve povodom 9. januara, Dana Republike Srpske.

Na taj način mladi fudbaler je ostao bez hljeba, ali valjda kako misle u Gradačcu i bez prava da razmišlja svojom glavom….Sigurno je da će fudbaler rođen u Trebinju pravdu potražiti u sudskim kancelarijama, jer koliko god se trudili u Gradačcu “nešto” dokazati neće im ići od ruke….

Pa da ponovimo gradivo…..“Od Trebinja do Manjače zastave se iste kače, od Novoga, pa do Pala sve je naše, Bogu hvala. Za tebe se borba vodila žestoka. Republiko Srpska, zjenico iz oka”…. 

 

Popović je u svojoj karijeri igrao za: Leotar, Inđiju, Drinu iz Zvornika, banjalučki Borac i Čapljinu. Poslije Zvijezde, mora tražiti novi klub.