Jedistvo i Omarska podijelili su bodove u derbi susretu 23. kola na drugoligaškom zapaduImao je tim iz Žeravice  sve do 94. minutu sva tri  boda u džepu, ali nisu upijeli  da sačauvaju prednost, jer je Anđić pogodio prije poslednjeg sudijskog zvižduka arbitra Simića, koji je u veoma nervoznom i na momente grubom meču pokazao čak 13 žutih kartona. Domaći fudbaleri imali su velike zamjerke na arbitra iz Modriče, smatrajući da je pogotku gostiju prethodio prekršaj, ali i da je kraj morao da svira prije toga. Ono najljepše što je viđeno na ovoj utakmici desilo se u 30. minutu!   Pavle Paspalj je   iz svog  šesnaesterca izbio loptu  koja je  lobovala  golmana Nikolu Begovića za prednost domaćina. Pogodak kakav se rijetko viđa na fudbalskim terenima. I kad su svi na stadionu čekali posljednij zvižduk Omarska stiže do izjednačenja preko Vladana Anđića koji je bio najviši u skoku i tako donio važan bod svojoj ekipi u borbi za titulu.

JEDINSTVO – OMARSKA 1:1 (1:0)

Strijelci:  1:0 Paspalj (30 ), 1:1 Anđić (90+3 ). Stadion: SC Darko Kovačević. Gledalaca: 100. Sudija: Igor Simić.  Pomoćnici:  Milenko Mišić i Dario Antić (svi iz Modriče).  Delegat: Siniša Stojčić ( Laktaši).  Žuti kartoni: Behara, Perić, Paspalj, Vasić, Ećimović, Zekonja (Jedinstvo), Nišević, D.  Romanić, Panić, Malešević, B. Romanić, Zdjelar, Višić (Omarska).

Jedinstvo: Vasić, Zekonja (od 89. Spremo), Perić,  Paspalj,  Behara, Ećimović, Milaković (od 87. Hamzić), Ilić, Ostojić, Makitan, Sanjicki.

Omarska: Begović, Nišević, D. Romanić,B. Romanić (od 74. Zdjelar),D. Romanić, Jaćimović (od 75. Milinković), Hrvaćanin, Višić, Panić, Anđić, Malešević.

G. Popović